cazare predeal langa partie clabucet

Wiki Article



www cazare in predeal
Locația este formată din două căsuțe în copac, adorn cu mult bun gust, fiind ideale pentru cei care doresc să stea în mijlocul naturii și totodată să viziteze obiectivele turistice din Bucovina.

În moreover, la fața locului există un frigider într-o zonă comună, o recepție deschisă nonstop și o grădină. Toate camerele sunt beautify person și oferă WiFi gratuit și dușuri. Băile includ dușuri cu căști de duș cu efect de ploaie și căști de duș cu hidromasaj.

Am avut plăcerea de a sta la Vila Coca în Predeal pentru 9 nopți și a fost o experiență minunată. Am fost cazat într-o cameră dublă Financial system, treatment a fost întotdeauna curată și confortabilă. Gazda a fost excepțională, oferind intimitatea de treatment aveam nevoie și asigurând in orice fel suport.

We stayed for 6 days and there was no advancement on clearing the stairs or entry to the slopes. Very overpriced with regards to all the ski services; certainly wouldn't propose Predeal for winter sports or go there all over again for skiing (: Predeal might be greater suited to summer months functions

In timp ce va bucurati de facilitatile oferite de pensiune, puteti admira frmusetea naturii din jur sau puteti explora trasee montane si paduri de brazi.

Abonează-te × Vreau să am acces la reduceri unique și promoții speciale la plata cu cardul de masă

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti care iti vor incanta privirea si dotari extremely-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

“The really comfy mattress and also the weather that created our continue to be far better, and past but not least, the swimming pool, jacuzzi, sauna and breakfast position produced for your soothing and enjoyable stay”

Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu cazare munte predeal cu piscina hoteluri afiliate ce isi publica oferta in portalul nostru.

Alegerea mai mult perfecta pentru o vacanta la munte! Hotelul Atrium Panoramic este situat in apropierea centrului orasului Predeal pe drumul catre Cabana Trei Brazi. Inconjurat de frumusetea peisajului montan hotelul este dotat cu cele mai moderne facilitati si servicii treatment vor transforma sejurul dumneavoastra intr-o vacanta placuta.

Hotelul are un centru spa cu servicii comprehensive, un cafe și un club de sănătate. De asemenea, se oferă mic dejun complet gratuit, WiFi gratuit în zonele publice și parcare gratuită. Alte facilități includ un bar/lounge, săli de masaj/tratament și curățătorie chimică. Toate cele 186 de camere au facilități plăcute, cum ar fi halate de baie și papuci, precum și WiFi gratuit și Television cu ecran plat cu canale prin cazare predeal holiday cablu.

Casele din copaci sunt atrăgătoare nu numai pentru unicitatea lor, ci și pentru confortul modern-day. În inside veți găsi paturi confortabile, o baie privată, un sistem de încălzire și un jacuzzi relaxant, de unde puteți privi stelele, munții și asculta sunetele naturii. Ce este significant de știut: nu există conexiune wi-fi la Web, iar semnalul telefonic nu este extraordinar de bun, așa că veți fi deconectat de la realitatea cotidiană și, pentru o vreme, veți fi mai aproape despre de natură: lumea ta, lumea ideală. Porniți într-o călătorie intimateă prin peisajul rural românesc!

Really welcoming hosts, superb accommodation and an exquisite landscape. We beloved each individual moment of our continue to be and may absolutely sure return for an additional holiday.

Apartament foarte mare, linistit, la etajul 1al unei cladiri cu 6 apartamente, relativ aproape de cazare in predeal noi centru, cca 10 min de mers pe jos, gazda ne-a ajutat cu informatii privind restaurantele din zona Plasa de tantari la dormitor, presiune buna la apa, televizor sensible mare in living, bucatarie dotata cu strictul necesar

Report this wiki page